Priser & Kurser

Prisen inkluderer forsikring, udstyr, instruktør og forplejning! Alle priser er inklusiv moms.

Kontakt os

SOLO Kite Kursus

1 person5-7 timers kursusHverdag eller weekendStart morgen eller eftermiddagInstruktørForsikringForplejningKitesurfer 1 diplom

2.000,- / pr. person

DUO Kite Kursus

2 personer5-7 timers kursusHverdag eller weekendStart morgen eller eftermiddagInstruktørForsikringForplejningKitesurfer 1 diplom

1.500,- / pr. person

Kitesurfer 1

Med et Kitesurfer 1 kursus er du sikker på at kunne komme videre på egen hånd.

Kitesurfer 1 diplomet er en super praktisk tilgang til at lære kitesurfing. Vi starter på stranden i våddragt og første øvelse handler om at lære at styre en øvedrage. Når du demonstrerer overskud og er tryg med øvedragen, rigger vi det rigtige udstyr til, og gennemgår sikkerhed.

Så går vi i vandet, og her er målet at få dragekontrol og at kontrolleret kunne styre den igennem powerzonen. Ud over at lære at styre dragen bruger vi tid på sikkerhed og på at få dragen i luften efter den er endt i vandet.

Når dragen beherskes og du føler dig tryg, tager vi brættet med på vandet. Her skal du bruge noget tid, og der er ingen garanti for at lykkes første gang.

Når dagen er omme, har du lært de vigtigste ting i kitesurfing og du kan på egen hånd komme videre - sikkert.

Bestil kursus

Spørgsmål

Hvilket udstyr har skolen?

Kiterider.dk har alt det nødvendige udstyr. Skulle du selv have en våddragt, neopren-handsker, neopren-sko osv. er du meget velkommen til at medbringe dette. Kurset inkluderer lån af:

- Drager (Kites)
- Trapez
- Board
- Hjelm
- Svømmevest
- Våddragt, handsker og sko

Hvor lang tid?

Kurset varer typisk 5-7 timer. Det kan være alle hverdage eller weekender med start enten morgen eller eftermiddag. Desværre ved vi først om der er vind 3-4 dage før arrangementet. Når vi laver en aftale, kan det derfor være nødvendigt at flytte denne, hvis vinden udebliver. Kurset gennemføres ikke uden vind! Teori er ganske enkelt for kedeligt!